Sztárok

Smink nélküli fotót posztolt a magyar influenszer - kapott hideget-meleget a rajongóktól

Megyeri Csilla talpig sminkben szokott ragyogni az Instagramon, most azonban kivételt tett és megmutatta követőinek, milyen is ritkán látott, száz százalékban natúr külseje.

"Ez van a maszk mögött"

Megyeri Csilla, a közismert televíziós személyiség és influenszer általában talpig sminkben jelenik meg a nagyközönség előtt. A híresség jelentős követőtáborral büszkélkedhet az Instagramon, és természetes, hogy a közösségi oldalán sem gyakran mutatja meg száz százalékban natúr külsejét. Most azonban kivételt tett, és megmutatta rajongóinak, hogyan is néz ki smink nélkül az arca.

"Nos, ez van a maszk mögött. Amikor se smink, se fényelés, se filter, se műszempilla (igaz az egyik oldalon még akad néhány tincs), viszont helyette: itt-ott pattanások, pigmentfoltok. Most picit fakó arcbőr és néhány cuki szeplőcske az orromon (amiket kifejezetten imádok). Múltkor valaki megjegyezte, hogy rólam soha nem látni ilyen képet az Instán – milyen érdekes, nem?! Azért ez nem teljesen igaz. Néha napján megmutatom a meztelen, csúf igazságot/valóságot is… csak nem viszem túlzásba" - kommentálta sminkmentes fotóját tartalmazó bejegyzését a híresség.

Valószínűsíthető, hogy Megyeri Csilla a rajongók szolidaritására, megértésére, sőt még egy-két dicsérő szóra is számított, amikor kiposztolta bejegyzését - arra viszont nyilván legmerészebb álmában sem gondolt volna, mennyire megosztja hódolóit az ártatlan fotó.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!