Megtaláltuk Schobert Norbi legviccesebb fotóját!

Schobert Norbinak - bár tiszteltjük és kedveljük - nem valami fotogén az arca. Nagyon, de nagyon nevetséges grimaszokat tud vágni, még akkor is, mikor nem emelget több tíz kilós súlyokat. Az alábbi fényképen ugyan pont azt teszi, de olyan képet vág, mint akit épp csiklandoznak.

Gyúrnak

Norbit egyébként az egyik ismerőse jelölte be ezen a fényképen, természetesen a Facebookon. A fitneszgurunak vélhetően tetszett a kép, ugyanis előszeretettel lájkolta azt.

Nyomj egy lájkot, ha te is felnevettél a fotó láttán!
Ezt is ajánljuk: Ízléses giccsparádé - Cinthya Dictator kalandozása Indiában, 2. rész

Fotó: Facebook; Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.