Lánya születése hozta meg a sikert Wolf Katinak

Wolf Katit viszonylag későn érte utol a siker és a csillogás. A Sztárban sztár dögös anyukája - aki az X-Faktorban vált ismertté - évekig csak álmodozott, és csak azután lépett a tettek mezejére, miután megszületett a nagyobbik lánya.

Nem lett "háztartásbeli"

"A legtöbb nő, amikor édesanya lesz, inkább háttérbe vonul. Velem másként történt. Az első lányom születése mindent megváltoztatott az életemben. Ő ugyanis rendszert hozott a mindennapokba. Rá kellett döbbennem, hogy jobban kell összpontosítanom, sokkal több mindenre kell koncentrálnom. Neki köszönhetem, hogy elindult a karrierem. Ezzel együtt tört rám az érzés: most már tennem kell valamit, ha szeretnék befutni" - magyarázta Kati a Story magazinnak adott interjújában.

Az énekesnő saját bevallása szerint ő tökéletes példája a későn érő típusoknak. 18-20 évesen még idétlen gyereknek tartotta magát, anya szerepben lett végül valódi, felnőtt nő. Bár az átütő siker ettől még nem következett be.

Fotó: wolfkati.hu

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.