Sztárok

Megszületett Nagy Feró harmadik unokája – Itt az első fotó a piciről

Az énekes fia jelentette be az örömhírt egy tündéri babafotó kíséretében, ráadásul a kicsi nevét is elárulta!

Gólyahír

Tavaly októberben a Femcafe is megírta, hogy Nagy Feró legkisebb fia, Hunor ismét apai örömök elé néz, így a Beatrice frontembere immár háromszoros nagypapa lesz. „Csodálatos, amikor az anyaméhben látni a fejlődő gyermeket, aki még csak 6 centiméter. Majdnem elájultam, sőt, elsírtam magam örömömben. Egyszerűen nem akartam elhinni” – mondta ekkor a zenész, aki az unokáiért bármikor és bármit képes félrerakni.

Hunor a közösségi oldalán jelentette be, hogy kedd reggel a hatvani kórházban megszületett a kisfia. Az apuka egy képet is mutatott a csöppségről, akinek a nevét is elárulta. „Ma reggel megérkezett a kisfiam, Nimród Zalán!” – írta a fotóhoz a büszke apuka.

Újabb magyar sztár várja gyermekét, a lehengerlő szépségű Mihalik Enikő szükszavúan, ám a részletekbe mégis beavatva nyilatkozott terhességéről.

Leadfotó: instagram.com/adalonline

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.