Sztárok

Örömhír! Újra nagypapa lesz Nagy Feró

Már az unoka neme is kiderült!

Érkezik a harmadik unoka

Nagy Feró legkisebb fia, Hunor ismét apai örömök elé néz, így a Beatrice frontembere immár háromszoros nagypapa lesz – számolt be róla a Blikk. Az énekes-dalszerzőnek óriási az öröme, hiszen számára az unokái a legszebb ajándékok. Feró azt is elárulta, mikor érkezik a család legkisebb tagja. „Márciusban érkezik a harmadik unokám. Egy hónappal ezelőtt kaptam egy üzenetet a fiamtól és a menyemtől, amihez egy fénykép volt mellékelve. A fotó egy ultrahangos felvételt tartalmazott. Akkor még a baba nem fordult úgy, hogy látható legyen, kisfiúval vagy kislánnyal bővül-e a család, de azóta már ezt is sikerült megfejteni” – fogalmazott a zenész.

Bár már a harmadik alkalommal kapja meg az örömhírt, Ferónak még mindig ugyanolyan nagy boldogság, hogy gyarapodik a családja. „Csodálatos, amikor az anyaméhben látni a fejlődő gyermeket, aki még csak 6 centiméter. Majdnem elájultam, sőt, elsírtam magam örömömben. Egyszerűen nem akartam elhinni” – mondta Feró, aki már harmadik unokája nemét is elárulta.
Kattints a további képekért!

Nagyon legyengült a Kossuth-díjas színésznő szervezete.

Leadfotó: instagram.com/nagyferobeatrice

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.