Sztárok

Ötödször is megnősült Nicolas Cage - oltár elé vezette 31 évvel fiatalabb szerelmét

A frigy még február közepén köttetett Las Vegasban. Új neje felvette a világhírű színész nevét.

Esküvő Vegasban

Nicolas Cage azon hollywoodi sztárok sorát gyarapítja, akik a változó idők dacára is rendíthetetlenül hisznek a házasság intézményében. Legalábbis erre enged következtetni az az "aprócska" tény, hogy az Oscar-díjas amerikai filmszínész immár ötödszörre adta a fejét nősülésre. Legújabb kiválasztottja ráadásul 31 évvel fiatalabb nála - a 26 esztendős Riko Shibatáról van szó, akit az Ál/Arc sztárja szűk egy hónappal ezelőtt, február 16-án vett feleségül. A szerelmesek megadták a módját az örömteli eseménynek, mely a Las Vegas-i Wynn Casino and Hotel falai között zajlott. Úgy tűnik, Cage - aki jelentős rutint halmozott fel e téren, hiszen már négyszer mondta ki a boldogító igent - nem akarta elkiabálni a dolgot, és csupán pénteken közölte a People magazinnal, hogy ismét házas ember lett. Mindenesetre őszintén reméljük, hogy a több mint három évtizedes korkülönbség nem áll majd a szerelmesek útjába.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...