Megható sorok! Schumi felesége köszönőlevelet írt egy 9 éves kisfiúnak

A kilencéves Aidan Gormley nem hitt a szemének, amikor egy nagyon különleges levelet vett ki a postaládából. Az üzenetet ugyanis nem más, mint a kisfiú példaképének, Michael Schumachernek a felesége írta.

Óriási meglepetés

Corinna Schumacher azután döntött úgy, hogy ír Aidannek egy köszönőlevelet, miután elolvasta az általa készített képes könyvet. A „Ferrari Adventures” című rövid mese egy fiúról szól, aki Aidanhez hasonlóan szereti a gyors autókat, leginkább a Ferrarit. Az „Ulster Herald”értesülései szerint, amikor megjelent a könyve, a kiadó jókívánságokkal együtt küldött egy példányt a világklasszis versenyző nejének. „Meg szeretném köszönni a jókívánságokat és a kedves ajándékot, amely segít abban, hogy ebben a nehéz időszakban is előre nézhessünk. A családunk számára ez sokat jelent” – írta Corinna.

A fiatal író végtelenül boldog volt és a következőt nyilatkozta: „Teljesen hihetetlen volt számomra, hogy levelet kapok Michael Schumacher feleségétől. Nagyon érdekel az autóversenyzés és mindent tudok Michael sikereiről. Nagyon bátor és remélem, hogy minél előbb felépül.”

Schumi 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett, majd komoly fejsérülése miatt több hónapon át kómában feküdt. Jelenleg a rehabilitációja folyik, amely eredményeit sajnos homály fedi.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!