Sztárok

II. Erzsébet szörnyen megharagudott Meghanra az esküvőjén: a sussexi hercegné kis híján veszélybe sodorta a család hírnevét

A néhai Erzsébet királynő és Meghan Markle a hercegné esküvőjén kerültek összetűzésbe egymással, miután Harry jövendőbelije előállt az ötletével.

Majdnem botrány lett belőle

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata a 2018-as esküvőjük idején kezdett megromlani a brit királyi családdal: állítólag heves viták folytak a menyegző részletei miatt, és még az is problémát váltott ki a família tagjai között, hogy milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok. Ráadásul volt egy dolog, amivel még II. Erzsébet királynő sem értett igazán egyet: mint megírtuk, a néhai uralkodó nem értette, miért hófehér színű ruhát választott magának Meghan, ugyanis úgy tartotta, ha egy nő a válása után újra férjhez megy, akkor törtfehér ruhában illik oltár elé állnia. Ám mint kiderült, nem ez volt az egyetlen dolog, amiben a királynő nem értett egyet a leendő hercegnével, és meg is tiltotta neki, hogy a saját belátása szerint cselekedjen – a dologból pedig hajszál híján óriási botrány kerekedett. Részletek a galériában!

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére a windsori kastély Szent György-kápolnájában került sor 2018. május 19-én: a hercegné Clare Waight Keller, a Givenchy divatház művészeti igazgatója által készített menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent, emellett egy csodaszép tiarát is viselt – eredetileg azonban nem erre esett a választása.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg csak ritkán beszélnek a nyilvánosság előtt a gyermekeikről és a családi életükről, a sussexi hercegné azonban a minap kivételt tett.

Leadfotó: Facebook/ News/Entertainment

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.