Sztárok

Napvilágot látott, mik voltak Meghan első szavai Harry-hez: ez állt az üzenetben, amit a színésznő a hercegnek küldött

Meghan Markle és Harry herceg megismerkedésének története jóval hétköznapibb keretek között zajlott, mint azt elsőre bárki is gondolná.

Így kezdődött

Harry herceg nemrég debütáló, sosem hallott titkokat leleplező életrajzi könyve, a Spare (magyarul a Tartalék) számos olyan kényes témát boncolgat, melyek nem vetnek túl jó fényt a brit királyi családra. Ám mint ismert, III. Károly király másodszülött fiának memoárja csupán egy újabb állomás a herceg és felesége, Meghan Markle által folytatott küzdelemben, melyet a brit királyi családdal vívnak már hosszú évek óta. Az első nagy csapást annak idején az Oprah Winfrey-nek adott interjújukkal mérték a monarchiára, majd decemberben kijött a Netflixen a hatrészes dokumentumsorozatuk, a Harry & Meghan, melyben a saját szavaikkal mesélik el az általuk bejárt bonyolult utat. A szaftos részletek mellett természetesen szerepet kap a szerelmük története, annak minden fontos mérföldkövével, így a nézők többek között azt is megtudhatják, hogyan zajlott pontosan a megismerkedésük. Részéletek a galériában!

A nagy port kavaró dokumentumsorozat elején kiderül, hogy a házaspár 2016-ban talált egymásra, azonban korántsem olyan klasszikus, tündérmesébe illő módon, ahogyan azt az ember egy herceg és egy hercegné esetében képzeli – épp ellenkezőleg. A világ egyik leghíresebb királyi sarja pontosan olyan hétköznapi keretek között ismerte meg szíve választottját, mint bárki más: a közösségi médiának köszönhetően.
Kattints a további képekért!

Harry herceg az életrajzi könyvében arról ír, hogy Meghan Markle számára meglehetősen idegtépő volt, amikor először találkozott II. Erzsébettel.

Leadfotó: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...