Sztárok

Új szerelem tűnt fel Esztergályos Cecília életében: a Jászai Mari-díjas színésznő őszintén vallott szenvedélyéről

A képzőművészetben is sikeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész életébe új „szerelem” érkezett.

80 éves lett

Mint ahogyan arról pár napja mi is beszámoltunk, január 26-án kereken 80 éves lett Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, táncművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A színművésznő a jeles nap alkalmából a Blikknek adott interjújában szívbemarkoló vallomást is tett házasságaival kapcsolatban: kiderült, hogy egyetlen dolog van, ami a legendás színésznő életéből kimaradt. „Nagyon fiatal voltam, kétévente mentem férjhez, mert mindenáron gyereket szerettem volna. A volt férjeim egytől egyik kedvesek voltak, és megértették, hogy nekem mennem kell tovább, ha nem sikerült összehozni egy babát” – vallotta be Esztergályos, aki hozzátette, tulajdonképpen nincs oka panaszra, hiszen férjének, Fonyódi Péternek van egy lánya, általa pedig két unokája, illetve a színésznő két testvérének hat gyereke és három unokája is született, így körülveszi őt a szeretet és a békesség.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.