Sztárok

Kitálalt Meghan Markle egykori testőre: kiderült, hogyan teltek valójában a hercegné első napjai a brit királyi család tagjaként

Úgy tűnik, Harry és Meghan nem túloztak dokumentumfilmjükben, amikor arról beszéltek, mennyire durván rászálltak a paparazzik a hercegnére kapcsolatuk elején.

Könyörtelenül bántak Meghannal, a hercegné kiakadt

A Harry & Meghan című dokumentumfilmből rengeteg minden kiderült a sussexiek életéről a rajongók legnagyobb örömére: megtudhattuk például, hogy Harryék hogy is ismerkedtek meg egymással, és milyen rögös út vezetett odáig, hogy végül felvállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, de a fekete leves csak ezután következett, amely igencsak próbára tette szerelmüket. A paparazzik és a sajtó képviselői ugyanis teljesen rászálltak Meghanra, pedig a hercegné állítása szerint ő próbált velük kedves lenni, még beszélgetett is velük, ám Harry még idejében figyelmeztette, hogy ezt nem kéne: „Emlékszem, Harry másnap azt mondta, hogy nem beszélhetek velük, mire én azt feleltem neki, hogy csak próbáltam kedves lenni. Nem tudtam, mit tehetek és mit nem, de honnan is tudhattam volna, hiszen korábban soha nem kellett ilyen mértékű figyelemmel megküzdenem” – emlékezett vissza Meghan kapcsolatuk elejére. És hogy mi volt a baj azzal, hogy a hercegné szóba állt a lesifotósokkal? Nos, Harry felhívta szerelme figyelmét arra, hogy az Egyesült Királyságban mindenki úgy gondolta, Meghan egy szenzációhajhász nő, aki odavan a figyelemért: „A média szerint szereted ezt a felhajtást magad körül: azt mondják, mosolyogsz és pózolsz nekik, mert odavagy a reflektorfényért” – fejtette ki Harry párjának. De nem csupán Harry és Meghan volt az, aki belelátott abba a káoszba, amit a hercegné okozott feltűnésével: ott volt még Markle testőre, Steve Davies is, aki egy tévéműsorba elárulta, hogyan is zajlott pontosan Meghan beilleszkedése a királyi családba.

Függetlenül attól, hogy Meghan hogyan kommunikált a sajtóval, a média képviselői mindenért kikezdték a herceg választottját: származása és bőrszíne állandó beszédtémát szolgáltatott a lapoknak, de a paparazzik nem csupán őt, hanem családját és barátait is könyörtelenül zaklatták, és minden határt átléptek.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy az újdonsült uralkodót egy pillanatra megcsapta a halál szele, méghozzá nem is olyan régen.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!