Sztárok

Válik a Megasztár énekese, egy harmadik fél miatt futott zátonyra a házassága

Fekete Dávid a Facebookon jelentette be, hogy feleségével külön utakon folytatják.

Véget ért a szerelem

Fekete Dávid, a Megasztár című tehetségkutató negyedik szériájának hajdani énekese a Facebook felületén jelentette be, hogy elválik feleségétől. "Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot" - fogalmazott a 34 éves híresség, aki hozzátette, a titokzatos harmadik egy többgyermekes család boldogságát tette tönkre. A Megasztár egykori üdvöskéje ugyan nem bocsátkozott részletekbe a szakítást illetően, feleségének mégiscsak üzent a közösségi oldalán. "Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem" - írta Fekete Dávid. "Ilyen az élet... egyszer fent, egyszer lent" - summázta végül az eset tanulságait a közismert énekes, aki ma már csak ritkán szerepel a nyilvánosságban. 2020 elején, több mint egy évvel ezelőtt a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy Fekete Dávidnak ikergyermekei születtek - a Megasztár negyedik szériájának sztárja akkor szinte szárnyalt a boldogságtól.

Jóllehet csupán kilenc (!) esztendőt töltött a filmiparban, platinaszőke fürtjeivel, sajátos megjelenésével és elképesztő vonzerejével a feje tetejére állította Hollywoodot. 110 éve született Jean Harlow színésznő, aki tiszavirág életű karrierje alatt újradefiniálta a nőiesség fogalmát.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.