Sztárok

Felismered még őket? Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

A boldog kilencvenes évek derekán, második felében minden kamaszlány falán ott lógott az egykoron hihetetlen népszerűségű fiúzenekar posztere.

Megperzselték a női szíveket

Mindenki emlékszik még a kilencvenes évek legendás fiúzenekarára, a Backstreet Boys nevű formációra. A srácok az évtized második felében Magyarországon is óriási népszerűségre tettek szert: voltaképpen minden kamaszlány falán ott lógott az együttes tagjait ábrázoló poszter. Pedig karrierjük még 1993-ban indult: ekkor alakult meg hivatalosan a Backstreet Boys, hogy aztán az elkövetkezendő években az Amerikai Egyesült Államokon kívül - például Németországban - arassák legnagyobb sikereiket. Az USA-ban csak 1997-ben jött el számukra az igazi áttörés, 1999-ben a "Backstreet Boysból" gyémántlemez is lett, majd az ezredfordulón több éves pihenőre vonultak, hogy 2007-ben ismét egyesítsék erőiket. Azóta több új nagylemezzel is bővült a diszkográfiájuk, és bár az együttes azóta sem oszlott fel, a Backstreet Boys iránti hajdani rajongás mára inkább nosztalgikus szeretetté szelídült. Mutatjuk, hogy néznek ki ma az egykori tinibálványok - felettük sem múlt el nyomtalanul az elmúlt pár évtized.

Fotó: 123rf

Brian Littrell napjainkban 46 esztendős. Ez a fotó tavaly novemberben készült a zenészről.
Kattints a további képekért!

A 27 éves korában elhunyt Kurt Cobain és Courtney Love lánya kétéves volt, amikor bekövetkezett a tragédia.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.