Sztárok

Néma segélykiáltás? Matthew Perry megjósolhatta a saját halálát: kísérteties, mire jöttek rá a rajongók

Matthew Perry tragikus és váratlan halálán nehezen teszik túl magukat a rajongók, így nem csoda, hogy a minap rendkívül furcsa dologra lettek figyelmesek az interneten.

Ijesztő teória

A Jóbarátok egykori színésze 54 évesen hunyt el saját otthonának jakuzzijában, az azóta elvégzett gyors toxikológiai vérvizsgálat szerint Perry nem fogyasztott fentanil- vagy metamfetamintartalmú kábítószert, az elsődleges jelentések szerint pedig halálát fulladás okozta. Ettől függetlenül még mindig rengeteg a kérdőjel a szörnyű eset körül, ez pedig a rajongókat is igencsak foglalkoztatja; a szemfülesek ki is szúrtak egy furcsaságot a néhai sztár bejegyzései között kutatva, amely arra enged következtetni, hogy voltak jelei a tragédiának. Részletek a galériában!

Perry a végzetes éjszaka előtt több furcsa üzenetet is küldött a régi barátainak, illetve különös bejegyzéseket tett közzé a közösségi médiában.
Kattints a további képekért!

Matthew Perryt egy nappal a halála előtt egy jóval fiatalabb nő társaságában látták, aki most először vallott arról, miről beszélgetett a néhai színésszel.

Leadfotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.