Sztárok

Hollywood legszebb színésznői bolondultak érte, mégis magányosan hunyt el Matthew Perry

A Jóbarátok sztárjának halála az egész világot megdöbbentette. Perry társtalanul élte életének utolsó időszakát, pedig annak idején a legmenőbb és legszebb álomgyári színésznők szívét sikerült meghódítania.

Nem volt mindig magányos

54 esztendős korában elhunyt a Jóbarátok című sitcom egykori sztárja, Matthew Perry amerikai film- és sorozatszínész. A szituációs komédiák műfajának egyik tengerentúli királyát idehaza is sok százezer televíziónéző imádta, nem csoda, hogy váratlan halálának híre a magyar sajtót is uralta a hétvégén. Perry rövid karrierje alatt is maradandót alkotott, a sorozatrajongók számára még hosszú-hosszú évtizedekig hivatkozási alap marad. Ahogy a Femcafe.hu is beszámolt róla, a világsztár lakásán antidepresszánsokat és szorongáscsökkentőket is találtak - Perry egyedül, társtalanul élte élete utolsó időszakát, és a halála is magányos volt. Pedig egyáltalán nem volt szükségszerű, hogy a híresség egyedül maradjon: annak idején a leggyönyörűbb kolléganői bolondultak érte. Mutatjuk, kikről van szó!

Perry és az Oscar-díjjal kitüntetett - a színészettől azóta visszavonult - Gwyneth Paltrow 1993-ban jöttek össze, és bár románcuk tiszavirág életűnek bizonyult, Paltrow Perry halála kapcsán azt írta, reméli, "Matthew végre békére lelt."
Kattints a további képekért!

Bruce Willis felesége, a 45 éves Emma Heming Willis sem hagyta szó nélkül a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry halálhírét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle