Sztárok

„Hagyják békében nyugodni ezt az embert” - kikelt magából Bruce Willis felesége Matthew Perry halálával kapcsolatban

Bruce Willis felesége, a 45 éves Emma Heming Willis sem hagyta szó nélkül a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry halálhírét.

"Nem kell ismernem a boncolási jegyzőkönyvet"

Szombat este találtak rá Los Angeles-i otthonában Matthew Perry-re, a Jóbarátok sztárjára. A színészt a jakuzzijában találták meg, mostanra kiderült, hogy halálát fulladás okozhatta. A világszinten milliókat megrázó tragédiával kapcsolatban már több híresség is megszólalt, most Bruce Willis felesége is csatlakozott.

Matthew Perry és Bruce Willis több produkcióban is dolgoztak együtt, halálával kapcsolatban pedig az afáziával küzdő színész felesége arra kéri az embereket, hogy engedjék békében nyugodni Perry-t.

"Nem kell hallanom a segélyhívást. Nem kell ismernem a boncolási jegyzőkönyvet. Miért? Mert ez egyáltalán nem tartozik rám. Ez a szintű betekintés szörnyű, és soha nem fogom megérteni. Hagyják békében nyugodni ezt az embert, és mutassanak némi tiszteletet. Adjanak a családjának és a barátainak időt, hogy gyászolhassanak, ennyi zaj nélkül – írta Emma egy Instagram-sztoriban, amit kedd hajnalig ide kattinva tudsz megnézni.

Forrás: Mirror Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...