Sztárok

Elveszítette gyermekét a Nemzet Színésze – Máthé Erzsi babája koraszülöttként jött a világra

Máthé Erzsi 29 évesen, elvált asszonyként szeretett bele egy titokzatos férfiba, hamarosan pedig azt is megtudta, gyermeket vár. A történet azonban szörnyű véget ért.

Máthé Erzsi májusban lesz 89 éves

A Nemzet Színésze, Máthé Erzsi májusban lesz 89 éves és szerencsére korához képest jó egészségnek örvend. Még csak néhány éve vonult vissza és intett búcsút a színháznak, 2012 óta budai villájában él. Mivel csontritkulásban szenved, csak bottal vagy járókerettel képes mozogni, ám ez sem szegi kedvét.

"A lábam, a gerincem már nem a régi, néha a szívem is rendetlenkedik, pacemakert ültettek be pár éve. A koromhoz képes jól vagyok. És mindjárt itt a május, az én hónapom! Gyönyörű a kert, épp virágoznak a cseresznyefák. Az ember nem akar meghalni, mert az a semmi... Csinálni kell az életet, még ha nehéz is. Nehéz kimenni a teraszra, de látni kell, ahogy életre kel a természet. Úgy elmennék majd nyáron a Balatonra is, de be vagyok zárva a négy fal közé. Szerencsére itt is annyi minden van, ami itt tart, ami éltet..." - mesélte a Storynak a művésznő.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik, ahol megismerheted Máthé Erzsi életének egyik legszomorúbb történetét!

Fotók: mediaklikk.hu; filmkultura.hu

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!