Sztárok

Hosszú évekre elvonult a nyilvánosság elől, most mégis megszólalt a Nemzet Színésze: "Sokszor már nincs erőm kikelni az ágyból"

A színházszerető nagyközönség már jó ideje nem tudhatta, mi lehet a neves magyar színésznővel, Máthé Erzsivel, a Nemzet Színészével. A 95 éves híresség hosszú hallgatást követően nyilatkozott jelenlegi egészségi állapotáról, közérzetéről, s arról, hogyan telnek mostanság a napjai.

"A Covid óta sokkal jobban féltem az egészségemet"

Bár már rég visszavonult a mesterségétől, a nagyközönség máig nem felejtette el Máthé Erzsit, a Nemzet Színészét. A 95 éves művésznő az utóbbi időben teljesen elzárkózott a sajtónyilvánosságtól, ezért sokan aggódni kezdtek egészségi állapota miatt. Szerencsére e nyugtalanság alaptalannak bizonyult: Máthé Erzsi nemrég a Borsnak adott interjút, s a beszélgetés során örömmel mesélt jelenlegi közérzetéről, valamint arról, mivel, hogyan telnek mostanság a napjai.

"Mindenem megvan, de sajnos sokszor nincs erőm kikelni az ágyból. Ilyenkor kicsit nehéz. Nehéz megszokni azt, hogy az ember már 95 éves. Amikor csak fekszem és nézem a tévét, meg folyton azt látom, hogy szörnyűségek történnek körülöttünk a világban. Háború, koronavírus, éhezés. Borzasztó dolog ezt végignézni, pláne úgy, hogy az ember nem tud tenni ezzel semmit. Őszintén szólva a Covid óta sokkal jobban féltem az egészségemet, mint azelőtt. Az én koromban már nagyon nem lehet félvállról venni a betegségeket. Csak az a baj, hogy már nem tudok játszani" - mondta a lapnak a rangos magyar színésznő.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!