Mary Zsuzsiról nyilatkozott Klapka György

A 84 éves Klapka György a vasárnapi Frizbiben elmesélte hogyan éltek 24 évig luxusban Mary Zsuzsival. Felesége tejben-vajban fürdött, 40 tagú személyzet állt rendelkezésükre, évente 2-3-szor nyaraltak.

Állítása szerint Zsuzsi a színpadba és a szerelembe volt szerelmes. Klapka megismerkedésük előtt másfél évig 3 nővel élt együtt. Zsuzsi "érkezésével" pár hónapig maradt ez a felállás, majd Zsuzsi kidobta a többi nőt. Mary Zsuzsinak és Klapka Györgynek 4 csodálatos gyereke született, akik közül a két nagyobbik Németországban él. Őket rázták meg leginkább az édesanyjukkal történtek.

Kapcsolatuk nagyon jó volt és felesége irányításra szoruló másodhegedűs volt. Elmondása szerint, amikor felesége elvált tőle, egy másik férfi miatt, akkor indult meg lefelé a lejtőn. Klapka az interjúban kijelentette, hogy az elmúlt 13 év alatt mindent elkövetett, hogy segítsen a gyermekei anyjának. Fizette a költségeit, számláit, amikor már semmije nem volt. Az énekesnőt karácsony napján, a jelenlegi felesége és a sofőrük találta meg holtan a lakásán. Klapka György többnyire racionálisan lát dolgokat és úgy vélekedik a halálról, hogy az élet velejárója, így egy természetes dolog, ami csak az élőknek jelent fájdalmat. Számára is fájdalom volt a színésznő elvesztése, legfőképp, amikor tudta, hogy abban a krematóriumban hamvasztják el, amit Ő épített. Pár nappal később újra címlapokra került Klapka György, azzal hírrel, hogy felesége lakásába kulccsal törtek be és számos értéktárgyat, festményt vittek el. A következő újságszenzáció az volt, hogy kutyája megharapott egy kislányt. Klapka György ezzel kapcsolatban hozzáfűzte, hogy annyi köze van a történethez, hogy azon a telephelyen van a Kft-je. Végezetül elmondta, hogy mennyire felháborítónak tartja az emlékkoncertet, amit az énekesnő menedzsere Mary Zsuzsi nevének, és halálának felhasználásával szervez, haszon reményében.
 

Oldalak