Sztárok

Smink nélküli fotót posztolt magáról Marsi Anikó - ritkán láthatjuk így a műsorvezetőt

Rendhagyó Instagram-bejegyzéssel indította a szeptembert a TV2 televíziósa.

Így néz ki a hétköznapokban

A 47 éves magyar televíziós, Marsi Anikó csak rendhagyó alkalmakkor mutatja meg követőinek smink nélküli, natúr külsejét. A TV2-n futó Tények műsorvezetője természetesen a képernyőn is mindig elegánsan, talpig sminkben jelenik meg, és korábbi televíziós produkciói alkalmával sem volt ez másképp - így aztán egyáltalán nem csodálkozhatunk azon, ha a közönség oldalát régóta furdallja a kíváncsiság: vajon hogyan fest teljesen hétköznapi környezetben, natúr külsővel a híresség?

Talán nem véletlen, hogy Marsi Anikó épp most, az iskolaszezon első napján döntött úgy: megörvendezteti tisztelőit egy teljességgel sminkmentes Instagram-fotóval. A képernyős gyermekei ugyanis a nyári szünetet követően ismét visszatértek a suliba, és így valószínűnek híres édesanyjuknak is több ideje jut az olyan elmaradhatatlan rituálékra, mint például egy meghitt, könnyű reggeli.

A fotón - melyet ide kattintva lehet megtekinteni - Marsi Anikó étkezés közben látható, arcán hatalmas mosoly terül szét, a felvételhez pedig a következő sorokat mellékelte: "Hello szeptember! Gyere, indián nyár! Gyerekek a suliban, én pedig ugyanúgy teszek-veszek, intézkedem, smink nélkül. A nyugalom is csak addig tart, amíg reggelizek."

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...