Emlékszel még a Szombat esti láz gyönyörű táncosnőjére? Így él napjainkban Südi Iringó – fotók

Südi Iringó a Szombat esti láz című műsorban lett az ország egyik kedvenc versenytáncosa. Jó pár éve eltűnt a nyilvánosság elől és nem igazán szerepelt sehol, nemrég azonban kivételt tett.

Mi lett vele?

Nagy népszerűségnek örvendett az RTL Klub csatornáján futó Szombat esti láz című táncos showműsor, amelyben közismert emberek léptek a parkettre profi, valamint feltörekvő ifjú magyar táncosok oldalán. Südi Iringó már az első, 2006-os szériájában is szerepelt, az évadok során pedig olyan hírességek partnereként tűnt fel, mint Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor. A csinos táncos hosszú ideje nem tűnt fel a médiában, ezért nem is lehetett róla sokat tudni – egészen mostanáig. Iringó a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában mesélt arról, hogyan alakult az élete a hírnév után. Részletek a galériában!

„Szívószálgyártó üzemet hoztunk létre Székesfehérváron, ahol gyakorlatilag azon kívül, hogy gyártottuk a szívószálat, eladásra nem került sor. Úgyhogy úgy gondoltuk, hogy egy kicsit elkéstünk ezzel a projekttel, hiába voltak itt időben a gépek. Mivel varrodánk is van, ezért a varroda bővítéséből adódóan a szabászat jött föl Fehérvárra, és gyakorlatilag a tánctanítás mellett most a szabászaton is dolgozom” – mesélte Iringó.
Kattints a további képekért!

Akkor és most – ez a mondat bizony az idő múlását jelképezi, ami pedig nem kíméli a sztárokat sem: Patrick Dempsey például épp ma lett 56 éves, de neki szerencséje van, ugyanis közel a hatvanhoz sármosabb, mint valaha.

Leadfotó: Facebook/ Iringó Südi

Oldalak