Sztárok

Eladó! Mark Wahlberg 31 milliárdos luxuskastélyát mindenkinek látnia kell - Videó

Az 51 éves színész giga-mega villája 8 éve lett kész, néhány hónapja pedig váratlanul felbukkant az eladó ingatlanok listáján. Los Angeles hetedik legdrágább otthona jelenleg - ilyet még nem láttál.

Marky Mark

1991-ben az egész világot meghódította Marky Mark a Good Vibrations című dalával. Úgy táncolt és rappelt, hogy attól mindenkinek leesett az álla. A testét pedig mintha lézeres szikékkel formálták volna tökéletesre. Ahogy teltek az évtizedek, az egykori énekesből nagyszerű színész lett, aki idén már az 51-et töltötte be. Mark Wahlberg jó ideje a legkeresettebb hollywoodi sztárok egyike, gyakorlatilag sorra kapja a szerepeket a mozifilmekben, sorozatokban, tévés produkciókban. Mindezeken felül 2009 óta boldog férj, példás családapa, akinek az izmai az elmúlt 30 évben sem tűntek el. Az egykori Marky Mark most meglepő hírrel került a címlapokra - 31 milliárdos luxusbirtoka eladó.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.