Sztárok

Ő Mark Ruffalo gyönyörű felesége: a színész 26 éve bolondul a bájos Sunrise-ért – fotók

Mark Ruffalo 1998-ban ismerte meg élete szerelmét, Sunrise Coigney-t, akihez megismerkedésük első pillanatátót kezdve hűséges.

Igaz szerelem

Mark Ruffalo a kilencvenes évek elején kezdett színészkedni, majd Kenneth Lonergan This Is Our Youth című színdarabjával, illetve Számíthatsz rám című drámájával sikeresen megvetette a lábát a filmiparban. Később olyan romantikus vígjátékokban csillogtatta meg tehetségét, melyek mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek – ilyen például a Hirtelen 30, és a Ha igaz volna –, de több thrillerben is emlékezetes alakítást nyújtott, gondoljunk csak a Zodiákus vagy a Viharsziget című produkciókra. 2006-ban az Awake and Sing! című Broadway-színművel mellékszereplőként Tony-díjra jelölték, A gyerekek jól vannak, a Foxcatcher és a Spotlight – Egy nyomozás részletei című filmekkel Oscar-jelöléseket kapott, mint legjobb férfi mellékszereplő, a 2020-as Ez minden, amit tudok című minisorozatban nyújtott parádés alakítása Screen Actors Guild-, Primetime Emmy- és Golden Globe-díjakat hozott számára, de igazán nagy nemzetközi hírnévre Bruce Banner, vagyis Hulk megformálásával tett szert a Marvel-moziuniverzum alkotásaiban. Szakmai sikereit még hosszan lehetne ecsetelni, azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a színész a magánéletben is rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, hiszen hosszú évek óta boldog házasságban él. Galériánkban megmutatjuk, milyen szép nőt vett feleségül 24 évvel ezelőtt a híresség:

Mark Ruffalo és Sunrise Coigney 1998-ban találkoztak először Los Angelesben. A színész számára szerelem volt első látásra, legalábbis így nyilatkozott egy korábbi interjúban: "Megláttam őt, és azt gondoltam egyből, feleségül fogom venni azt a lányt."
Kattints a további képekért!

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson évtizedek óta bolondulnak egymásért, s nincs olyan akadály, amit ne tudnának legyőzni együtt.

Leadfotó: Amy Sussman/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.