Hirdetés

"Szívtelen, gonosz boszorkány" - Nem segít haldokló nővérén Mariah Carey

Mariah Carey nem hajlandó egy fillérrel sem hozzájárulni haldokló nővére agy- és gerincműtétjéhez, erre pedig szerinte nagyon is jó oka van. A harmadik testvér, Morgan természetesen egyáltalán nem ért vele egyet. A helyzet egyre súlyosabb. Vajon Mariah tényleg úgy akarja leélni hátralévő életét, hogy tudja, enyhíthetett volna nővére szenvedésein?

Mariah Carey nővére haldoklik

A 45 éves Mariah Carey-nek van egy 51 éves bátyja, Morgan és egy 54 éves nővére, Alison. Utóbbiról évek óta tudni lehet, hogy HIV-pozitív, tavaly már azt gondolták az orvosai, menthetetlen, ám végül mégis jobban lett. Az ex-prostituáltnak a drogokkal is meggyűlt a baja, így nem csoda, hogy egyre rosszabb állapotban van. Alisonnak most agy- és gerincműtétre lenne szüksége, de ezt nem állja a biztosítása, pénze pedig nincsen rá.

Morgan, a fiútestvér, ezért döntött úgy, megpróbálja rávenni milliomos nővérét, Mariah-t, hogy nyújtson anyagi segítséget haldokló nővérüknek. A jelek szerint azonban az énekesnő nem hajlandó erre, bár azt nem tudni, miért.

"A nővéred haldoklik és szenved, te meg hol vagy? Azt gondolod, hogy fantasztikus vagy, pedig nem vagy más csak egy szívtelen, gonosz boszorkány" - üzente nővérének Morgan a The Sun magazinon keresztül, majd hozzátette, ő Olaszországból repült haza az Egyesült Államokba, hogy Alison ágya mellett virrasszon, míg Mariah egyszer sem tette be a kórházba a lábát.

Morgan azt is elmondta, szerinte híres nővére, akit nemrégiben jegyzett el milliárdos szerelme, James Packer, többet költ kutyakajára egy hónapban, mint amennyibe nővérük operációja kerülne.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!