Hihetetlen történet! Férfi szerette volna kihordani Klapka György gyermekét

A 88 éves Klapka György ma reggel a Fem3 Café című műsorában vendégeskedett, ahol a késői apaságról beszélgetett a műsorvezetőkkel. Szóba került egy néhány évvel ezelőtti pletyka is, ötödik esküvője után azt terjesztették az üzletemberről, hogy béranya segítségével szeretne ismét apává válni. A feladatra akadtak jelentkezők is, akik közül egy nagyon meglepte Klapka Györgyöt.

Laci akarta kihordani Klapka 6. gyermekét

A 88 éves Klapka György ma reggel vendégeskedett a Fem3 Café stúdiójában, ahol Erdélyi Mónikával, Joshi Bharattal és Székhelyi Józseffel a késői apaságról beszélgettek. Az üzletembernek öt gyermeke van, a legkisebb nemsokára 26 éves lesz. Klapka néhány éve újranősült, 25 évnyi együttlét után vette el ötödik feleségét, Kiss Marit. Az újságírók akkor megkérdezték tőle, szeretnének-e közös gyermeket, amelyre egy viccel válaszolt. Ezt azonban nem értette mindenki.

"Két évvel ezelőtt ötödször nősültem és akkor kérdezték, hogy akkor mi lesz, mert nem egy 22 éves lányt vettem feleségül, már nem tudja kihordani a gyermekünket. Mondom, nem baj, majd béranya kihordja" - mesélte az esetről kacagva a műsorvezetőknek Klapka, aki maga is alig hitte el, hogy ezt az emberek komolyan vették. Pedig annyira komolyan vették, hogy sorra kezdtek jelentkezni nála a nemes feladatra.

"Vállalkozott is egy pár rá, jöttek a levelek. És volt egy olyan is, hogy XY László, mint béranya. Nem tudom, hogy képzelte a béranyaságot" - tette még hozzá Klapka, aki láthatóan jól szórakozott a történeten.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: rtlklub/fókusz

Oldalak

Szólj hozzá Te is!