Sztárok

Gyönyörű fotókon Rába Tímea egyetlen lánya – Nina még csak 12 éves

Rába Tímea volt szépségkirálynőnek a lánya is olyan gyönyörű, mint ő maga. Nina ugyan még csak 12 éves, de már úgy pózol a fényképezőgép előtt, mint egy profi modell. Ha rajtunk múlna, a korát sem találnánk el, azokon a fotókon, amelyeken sminket is visel, huszonéves felnőtt nőnek hinnénk. Nézd meg a kislányról készült fotókat!

Tóbiás Nina csak 12 éves, de 20-nak néz ki

Rába Tímea egyetlen lánya, Nina idén lesz 13 éves, de már most úgy pózol a fényképezőgép előtt, mint egy profi modell, ráadásul ezt minden erőltetettség nélkül teszi, a róla készült képek természetesnek tűnnek. A fotók a volt szépségkirálynő Facebook-oldalára kerültek fel, a büszke anyuka itt dicsekedett el szépséges lányával. Nina smink nélkül is fantasztikusan néz ki, de azzal együtt még vagányabb. Soha nem gondolnánk, hogy az itt látható lány csupán 12 éves, hiszen legalább 20 évesnek tűnik.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: facebook.com/rabatimea

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.