Rihanna a Sziget 0. napjának fellépője - Nálunk is ilyen dögös lesz majd a színpadon?

Bombaként robbant a hír ma délután: Rihanna lesz a Sziget 0. napjának idei sztárfellépője! A dögös énekesnő jelenleg turnézik, Anti című albumát népszerűsíti. Tegnap Miamiban lépett a színpadra, méghozzá egy olyan merész szettben, amit itthon sokan már túlzásnak tartanának. Neked tetszene, ha így érkezne a magyar rajongókhoz Rihanna?

Rihanna a Sziget 0. napjának sztárfellépője

Ma délután jött a szuper hír, Rihanna lesz az idei Sziget Fesztivál 0. napjának sztárfellépője. Az énekesnő az Anti World Tour keretében érkezik Magyarországra, új albuma az Anti csak nemrég jelent meg. A Sziget 0. napjára érvényesek lesznek a heti bérletek, de napijegy is váltható lesz. Aki mindenképpen szeretne ott lenni Rihanna koncertjén, annak nagyon kell sietnie, ugyanis az a hír járja, a szervezők csak 25 ezer napijegyet adnak ki arra a napra.

A 28 éves énekesnő valószínűleg nem is sejti, mekkora örömet okozott ma magyar rajongóinak, hiszen tegnap még Miamiban állt a színpadon. Ráadásul nem vett melltartót áttetsző ruhája alá, erről pedig képek is készültek.

Lapozz, és nézd meg hogyan lazított az énekesnő Miamiban a koncertje előtt!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!