Sztárok

Nem az All I Want for Christmas Is You az: Mariah Carey elárulta, melyik karácsonyi dal az abszolút kedvence

Mariah Careyt már hosszú évek óta a karácsony koronázatlan királynőjeként tartjuk számon, egy nemrégiben készült interjú során pedig alátámasztotta, hogy ez nem véletlen, ő ugyanis valósággal rajong az ünnepért.

Imádja a karácsonyt

A világhírű énekesnő Jennifer Hudson talk showjában mesélte el, hogyan is készül a karácsonyra és milyen bevett ünnepi hagyományokat követ családjával. Elárulta, hogy szó szerint odáig van a karácsonyért, imádja a készülődés időszakát és van néhány szigorú szabálya, melyeket minden évben betart. Ha a karácsonyi dalokra gondolunk, szinte mindannyiunknak az All I Want for Christmas Is You című sláger jut eszünkbe, most viszont az énekesnő azt is elárulta, melyik az ő nagy kedvence! Olvass tovább!

„Ami a készülődés időszakát illeti, nem engedem, hogy bárki karácsonyi dalokon kívül más zenét hallgasson, vagy ne karácsonyi filmeket nézzen" - mesélte az énekesnő. „Több karácsonyfát is fel szoktam állítani. Idén a ház központi részébe egy ezüsttel és arannyal díszített fát képzeltem el, de szeretnék egy kicsi, többszínű fát is, akár a rajongóimtól ajándékba kapott díszekkel feldobva."
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston világéletében karcsú vonalairól és hibátlan testéről volt híres, amit bizony az emberek közelebbről is megcsodálhattak egy-egy pikánsabb filmjelenetben. De vajon csak a gének teszik, hogy Jennifer egyszerűen nem hízik? Nos, mint kiderült, a filmcsillag egy bizonyos diétát követ már hosszú évek óta, amihez ragaszkodik.

Leadfotó: 123rf, forrás: usmagazine.com

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...