Sztárok

Háború! Majka is durván nekiment Jollynak, aki keményen visszaszólt

"Még a haja se a fejéből nő ki!" - írta Majka Jollyról, aki ma reggel reagált a rapper durva posztjára.

Egy dal miatt

Néhány nap alatt közel 300 ezren nézték meg Majka, Curtis és Pápai Joci új dalát, ami egy fesztivál hivatalos himnusza lesz idén. A dal megosztja a rajongókat, vannak, akik imádják, vannak akik szerint nem sikerült, de ez így természetes is. Akadt azonban valaki, aki nyilvánosan "nevette ki" a nótát. Jolly, a mulatós király már bánhatja ezt, hiszen előbb Curtis, majd Majka is keményen nekiment, és legféltettebb titkát is kiteregették.

Az első füles

Majka társa, Curtis szúrta ki, hogy nyilvánosan nevette ki Jolly a nótájukat. Rögtön üzent. "Na szóval, drága Juli! Nem tudom, mitől volt ilyen jó kedved, vagy miért érezted azt, hogy megléped ezt, de majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled! Addig fiam nagyon húzd a homlokodra a parókádat, mert csinálok én Julinak a pam pamot a bogyójára!" - írta Curtis közösségi oldalán.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.