Sarka Kata elárulta, mit gondol Magyarország Szépéről: „Engem nagyon emlékeztet Kulcsár Edinára” – Interjú

Lapunk a Magyarország Szépe - Miss World Hungary verseny döntője után kérdezte Sarka Katát, illetve a zsűri néhány tagját arról, mi a véleményük az idei győztesről, Katzenbach Andreáról.

A következő állomás: a világversenyen

Tegnap este újra megválasztották Magyarország Szépét; idén a zsűri szavazatai alapján a 23 esztendős Katzenbach Andrea lett a győztes, aki amellett, hogy mostantól egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosának mondhatja magát, képviseli majd hazánkat a nemzetközi Miss World világdöntőn. A színvonalas, megkapó és látványos gálaműsor nézői rengeteg izgalmas pillanatot követhettek figyelemmel a Duna élő közvetítésében: a fitt tourban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselte a 15 versenyző, a kreatív tourban pedig egy-egy magyar divattervező esküvő-ihlette ruhakölteményét. Az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter, míg a nemzeti touron a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokkal díszített darabjait láthatták a nézők, végül Extra produkcióként Csepregi Éva és Végvári Ádám Neoton Família-slágerválogatással tette még emlékezetesebbé a show-t. Az est fénypontja természetesen a koronázási ceremónia volt, melynek végeztével lehetőségünk nyílt beszélgetni Sarka Kata versenyigazgatóval, valamint a zsűri néhány tagjával, akik elárulták, mit szóltak Andrea győzelméhez, valamint azt is, szerintük mi lesz a királynő legnagyobb előnye a világversenyen.

A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

Katzenbach Andrea lett Magyarország Szépe 2024-ben, a két udvarhölgynek Cseh Jázmint és Horváth Alexandrát választotta a szakmai zsűri – a három fiatal nő először a Femcafe.hu-val osztotta meg, hogyan érzi magát percekkel a döntő után.

Leadfotó: MTI/Hegedüs Róbert

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.