Ő lett Magyarország szépe 2024-ben: megvan, ki nyerte a Miss World Hungary címet

Ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen, a nemzetközi döntőn.

Hazánk legszebbje

Nyolcadik alkalommal adott otthont az ország legrangosabb szépségversenyének a közmédia. A castingon kiválasztott 21 versenyző elsőként felkészítő táborba vonult, ahol az alversenyek után 16 hölgy jutott tovább az élő gálaműsorba. Egy héttel a döntő előtt azonban az egyik induló egészségügyi okok miatt visszalépett a versenytől, így végül 15-en mérkőztek meg a Duna TV műsorában június 23-án.

A showban ezúttal is négyszer vonultak végig a kifutón a hölgyek: a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, a lélegzetelállító estélyi tour-ban és a nemzeti öltözékben. A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyerte el a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

A galériában mutatjuk az idei győztest, az udvarhölgyeket és a közönségdíjast is!

A zsűri szavazatai alapján Katzenbach Andrea lett Magyarország szépe 2024-ben. A szépségkirálynőnek nem volt egyszerű dolga, hiszen az idei mezőny is elképesztően erősnek bizonyult, gyönyörű lányokkal kellett megküzdenie az első helyért, végül azonban ő viheti haza a koronát.
Kattints a további képekért!

Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli hazánkat a Miss World világdöntőjén is.

Leadfotó: Instagram / Miss World Hungary

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sokan még csak a nevéről sem hallottak, pedig Jack Schlossbergről nem csupán származása miatt érdemes szó ejteni, hanem azért is, mert gyakorlatilag úgy fest, mint egy modell.
Sztárok
A királyné a minap a szezon legdivatosabb felsőjét viselte, és a lélegzetünk is elállt tőle, annyira remekül festett benne.
Lifestyle
A magyar nyelv gazdagsága és szépsége sokak számára örömöt jelent, de egyben kihívást is jelenthet a helyesírás terén.