Ő lett Magyarország szépe 2024-ben: megvan, ki nyerte a Miss World Hungary címet

Ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen, a nemzetközi döntőn.

Hazánk legszebbje

Nyolcadik alkalommal adott otthont az ország legrangosabb szépségversenyének a közmédia. A castingon kiválasztott 21 versenyző elsőként felkészítő táborba vonult, ahol az alversenyek után 16 hölgy jutott tovább az élő gálaműsorba. Egy héttel a döntő előtt azonban az egyik induló egészségügyi okok miatt visszalépett a versenytől, így végül 15-en mérkőztek meg a Duna TV műsorában június 23-án.

A showban ezúttal is négyszer vonultak végig a kifutón a hölgyek: a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, a lélegzetelállító estélyi tour-ban és a nemzeti öltözékben. A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyerte el a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

A galériában mutatjuk az idei győztest, az udvarhölgyeket és a közönségdíjast is!

A zsűri szavazatai alapján Katzenbach Andrea lett Magyarország szépe 2024-ben. A szépségkirálynőnek nem volt egyszerű dolga, hiszen az idei mezőny is elképesztően erősnek bizonyult, gyönyörű lányokkal kellett megküzdenie az első helyért, végül azonban ő viheti haza a koronát.
Kattints a további képekért!

Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli hazánkat a Miss World világdöntőjén is.

Leadfotó: Instagram / Miss World Hungary

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...