Életveszélyes állapotban fekszik kórházban a népszerű hazai együttes zenésze

Magda Lajos, a Magna Cum Laude zenekar billentyűse jelenleg is mélyaltatásban van. Az együttes felhívásban kéri rajongóit, hogy fogjanak össze zenésztársuk életéért.

Gyűjtést szervez a Magna Cum Laude

Zenésztársuk és barátjuk történetét megosztva kéri az emberek segítségét a Magna Cum Laude. Magda Lajos, aki korábban dolgozott együtt billentyűsként a zenkarral, harmadik hete fekszik mélyaltatásban. Felesége az együttes oldalán keresztül kért segítséget a nehéz időszakban.

A poszt szerint Magda Lajos és felesége, Natália együtt kerültek kórházba kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával: a nő – akit azóta hazaengedtek – a Covid-osztályra került, férje viszont egyenesen az intenzívre, mivel tüdejének 80 százaléka volt gyulladt, azóta viszont ez az arány 100 százalékos lett. Lélegeztetőgépre kapcsolták, az állapota azonban tovább romlott, a műtüdős kezelés mentette meg az életét. Jelenleg is életveszélyes állapotban van, mélyaltatásban fekszik.

„Amit tudhatunk, hogy a folyamat hosszú és időigényes. A további gyógyulásához, műtéthez, kezeléseihez, rehabilitációjához, amire számítunk, és amire nem, minden máshoz, amit most az élet elénk állít szeretnék gyűjtést szervezni” – fogalmazott a feleség, aki a helyzet érzelmi részéről nem szeretne beszélni, mivel ki sem tudja fejezni, amit most érez.

Családja mindenben támogatja, de anyagi tartalékaik végesek, a férfi gyógyulásához műtétekre, kezelésekre és rehabilitációra lesz szükség. Ezért arra kéri azokat, akik tudnak és szeretnének segíteni, hogy a bejegyzésben található módon segítsenek.

Ismét filmben lesz látható a gyönyörű magyar modell, ráadásul a főhőst formálja meg a horrorban. A szerep kedvéért teljesen elcsúfították, mutatjuk az első fotókat!

Leadfotó: MTI/Vasvári Tamás

Oldalak