Nagymama lesz a kedvelt magyar sorozatsztár – Pár hónap különbséggel két unokája fog születni

Régóta vágyott már arra, hogy lányai unokákkal ajándékozzák meg. Most többszörösen is valóra válik Rák Kati álma.

Modell, színésznő, feleség, anya

Rák Kati végig dolgozta az elmúlt negyven évet, a nyolcvanas évek sztármanökenje, aki a Pepsit is reklámozta egy időben, majd a színészet felé fordult, a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán szerzett diplomát. Már a főiskolai évek alatt elkezdte a filmezést, és bár eleinte dekoratív külseje miatt osztottak rá szerepeket, hamar felfedezték humorát és drámai érzékenységét is. Színházban és televízióban is megtalálta számításait, utóbbi műfajban igencsak sikeres, számos sorozatban szerepelt – elég csak a Lindára vagy a Pasik!-ra gondolni, illetve az utóbbi időből a Jóban Rosszbanra, az Aranyéletre, a Mintaapákra, a Drága örökösökre és a Keresztanyura.

A szakmai sikerek mellett a színésznő évtizedek óta él boldog házasságban Czető Bernát László író-forgatókönyvíróval – akit egyébként a magyar sorozatok atyjának szoktak hívni, a Szomszédok sorozatot is neki köszönhetjük –, két közös lányuk is született, akik örökölték szüleik szépségét: Sára és Bianka is kipróbálta magát modellként.

Most azonban hatalmas változás előtt áll Rák Kati. A színésznő régóta vágyott már a nagymama szerepre, és végre megvalósul az álma. Ráadásul nem is egy, hanem mindjárt két unokával bővül a családjuk.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2