Kevin Costner túl a hatvanon is őrjítően szexi: a Több mint testőr sztárja szívdöglesztőbb, mint valaha – fotók

Sok férfinak áll jól a korosodás, Kevin Costner pedig kifejezetten ebbe a táborba sorolandó. Bár a színész bőven a hatvanas éveit tapossa, fiatalkori sármjából mit sem vesztett – sőt, talán jóképűbb, mint valaha.

Jól mutatnak rajta a ráncok

Vannak olyan hírességek, akik valljuk be, csak hírből ismerik az öregedést. Elég Jennifer Lopezre, Patrick Dempseyre vagy Beyoncé-ra gondolnunk, máris egyértelművé válik, hogy sokakkal nagyon kegyesen bánt a genetika, hiszen az idő múlása látszólag nagy ívben elkerülte őket. Ezek a szerencsések az ötvenes, hatvanas, vagy akár a hetvenes éveik ellenére sem veszítettek semmit a kisugárzásukból, és ma is pontosan olyan vonzók, mint fiatal korukban. Ilyen kivételes adottságokkal áldotta meg a sors a 67 esztendős Kevin Costnert is, akiről fogalmunk sincs, hogyan, de valamit iszonyatosan jól csinál, hiszen még ma is bomlanak utána a nők, pont úgy, mint a karrierje csúcspontján. Értelemszerűen mostanra elszaporodtak rajta a ráncok, Costner mégsem tűnik idősnek, sőt, inkább még sármosabban néz ki az arcát fedő, finom barázdáktól. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a szívtipró színész, aki nők millióit bolondította magába a 92-es Több mint testőr című filmben:

Mint azt a fenti kép is tökéletesen illusztrálja, a színésznek fiatalon sem voltak gondjai a női szívek meghódításával – külön szerencse, hogy ezt a tulajdonságát évtizedekkel később sem veszítette el.
Kattints a további képekért!

Jason Priestley a mai napig Brandon Walshként él mindenki emlékezetében, nem véletlenül: ő volt a Beverly 90210 ügyeletes szépfiúja, a legnagyobb sármőr, akiért rajongtak a nők – a színész ma már 52 éves is elmúlt, mutatjuk, hogy néz ki most.

Leadfotó: Warner Brothers/Getty Images

Oldalak