Sztárok

Akár Katalin ikertestvére is lehetne: őt tartják Európa legszebb hercegnéjének, kifinomult eleganciája párját ritkítja

Luxemburg ritkán látott, 37 éves hercegnéje nem csupán gyönyörű, de okos és bájos is, elragadó kisugárzásával pedig egyre több embert vesz le a lábáról.

Katalin-klón, mégis más

Népszerűség tekintetében kétségkívül a brit királyi család hercegnéje, Katalin a befutó már évek óta, ám találni még a világon rajta kívül is gyönyörű hercegnőket és hercegnéket, ha jobban körülnézünk más országok uralkodócsaládjainak háza táján. Luxemburgban is él például egy királyi família, megannyi szépséges hercegnővel és sármos herceggel, ami nem is meglepő, hiszen a jelenlegi nagyhercegnek, Henriknek és feleségének, Mária Teréziának öt gyermeke is született. A trónörökös Vilmos után Félix látta meg a napvilágot, aki 2013-ban vette feleségül a szemkápráztató, német származású Claire Margareta Lademachert: a hercegné meglehetősen hasonlít Katalinra, szépség és stílus terén simán felveszi vele a versenyt. Galériánkban mutatjuk!

Henrik luxemburgi nagyherceg, az ország jelenlegi uralkodója 1981-ben vette feleségül a kubai származású Mária Teréziát. A pár Genfben ismerkedett meg egymással, ugyanis Henrik és Mária ugyanarra az egyetemre jártak, és mindketten politikatudományból diplomáztak. Esküvőjük óta elválaszthatatlanok, az évek alatt pedig öt gyermekkel ajándékozták meg a luxemburgi uralkodóházat.
Kattints a további képekért!

Ariana már a császári családba való beházasodása előtt is megállta a helyét a saját lábán, köszönhetően annak, hogy nem csupán szexi külsővel áldotta őt meg a sors, hanem ésszel is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.