Sztárok

Mi történt? Újra szingli a sármos magyar színész: több mint egy év után szakított a párjával, pedig már esküvőre számított mindenki

Nagy Sándor ritkán enged bepillantást a magánéletébe, korábbi párjáról sem beszélt sokat a nyilvánosság előtt, most azonban elárulta, hogy több mint egy év után ismét visszatért a szinglilétbe.

Véget ért a románc

Nagy Sándor mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, azonban köztudott volt, hogy négy év egyedüllét után újra rátalált a szerelem. A párkapcsolatról is csak ritkán csepegtetett néhány információt: annyit árult el, hogy jól érzi magát civil kedvese mellett, és egyre inkább foglalkoztatja az apaság gondolata. Úgy tűnt, semmi sem állhat a boldogságuk útjába, sőt sokan már lánykérésre számítottak, most azonban derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a 42 éves színész valójában hónapok óta szingli. További részletek a galériában!

Nagy Sándor kapcsolata látszólag rendben volt, mindenki a lánykérésre várt, mégsem úgy alakultak az események – a színész nemrég őszintén mesélt arról, mi történt pontosan, és miért döntöttek úgy a párjával, hogy több mint egy év után külön utakon folytatják.
Kattints a további képekért!

Ivancsics Ilona először beszélt a szakításáról, miután a Szomszédokos szereplése óta mindig figyelt rá, hogy ne a magánéletével kerüljön az emberek látószögébe, hanem a tehetségével.

Leadfotó: Facebook/ Nagy Sándor Hivatalos oldala

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.