Liptai Claudia a Megasztárban ünnepli visszatérését!

Hamarosan újra képernyőre kerül a Megasztár, a TV2 tehetségkutató műsora! Liptai Claudia nagyon örült a felkérésnek, hiszen számára ez egy “semmihez sem hasonlítható hangulatú show”.

Liptai Claudia és Tilla Attila vezeti a Megasztár legújabb szériáját. A több mint tíz éves múltra visszatekintő páros tagjai a tőlük megszokott profizmussal, ugyanakkor friss lendülettel készülnek a nagyszabású show-ra.

"Nagyon jó érzés, hogy ebben a műsorban léphetek újra a nézők elé, hiszen nagyon közel áll a szívemhez. Amikor búcsúztam, nagy szükségem volt a pihenésre, de bevallom, mostanra már hiányzott a feladat és ez a számomra oly fontos csapat. A Megasztár szórakoztató, semmihez sem hasonlítható hangulatú show, melyben valódi emberi sorsokat követhetünk nyomon, ami nem csak a nézőket, de minket műsorvezetőket is megérint. A legfontosabb, hogy olyanoknak tudunk esélyt adni, akik a Megasztár nélkül talán sosem tudnák megmutatni a tehetségüket" - mondta Claudia, akihez hasonlóan - a műsorban az első széria óta részt vevő - Tilla számára is összeforr a show-ban a szórakoztatás a valódi tehetségek felfedezésével.

"Az egyik legállandóbb dolog mostanra az életemben a Megasztár lett. A kezdetektől részt veszek a műsorban, ami minden évadban más és más, hiszen a versenyzőktől függ, hogyan alakul. Felemelő, hogy igazi fiatal tehetségeknek segítünk lehetőséghez jutni az egyes szériákban. Ha jellemeznem kellene a Megasztárt azt mondanám: sorsfordító, felemelő, egy új élet lehetőségét rejti magában. Claudiával pedig remek csapat vagyunk: éppen tíz éve álltunk először közösen kamerák elé, ismerjük egymás minden rezdülését. Boldog vagyok, hogy idén is együtt vezethetjük ezt a műsort!" - mondta Tilla.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!