Leonardo DiCaprio rengeteggel tartozik ennek a színésznőnek

Ma már nincs olyan produkció, ami ne dolgozna együtt szívesen Leonardo DiCaprióval, de ez bizony nem volt mindig így.

Leonardo DiCaprio utána valóban a világ egyik legjobb színésze lett

Az Oscar-díjas, és háromszoros Golden Globe-díjas Leonardo DiCaprio gyakorlatilag ma már az egyik leghíresebb színész Hollywoodban. Aki ki van éhezve a sztár játékára, annak érdemes megnéznie a Megfojtott virágok című alkotást, amiben DiCaprio ismét Martin Scorsesevel dolgozott együtt. Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még mellette Robert De Niro, aki szintén a rendező egyik kedvence, valamint az őrülten tehetséges Lily Gladstone.

Aki Leonardo DiCapriót akarja a filmjében látni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de van egy színésznő, akinek a sztár elég sokkal tartozik, és nem is győz neki hálálkodni. A Hollywood legfényesebb csillaga anno gyerekként is sok filmben szerepelt, de a Gyorsabb a halálnál című alkotásba egészen véletlenül került bele.

A Tristar Picturesnél anno úgy voltak vele, hogy DiCaprio egyáltalán nem húzónév, így nem is akartak pénzt áldozni rá.

A galériánkból kiderül, hogy ki az a világhírű színésznő, aki végül meggyőzte őket.

Bizony, a Gyorsabb a halálnál főszereplője, Sharon Stone anno alaposan kitartott DiCaprio mellett. A Tristar azt mondta neki, ha szeretné őt a westernben látni, akkor kénytelen lesz állni a fizetését, mert ők nem fogják.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle