Sztárok

Hiába közeleg a karácsony, tűzszünetnek nyoma sincs: a királyi udvar kemény szankciót vezetett be Harryék ellen

Minden jel arra mutat, hogy a karácsonyi időszakban sem csillapodnak a kedélyek: a királyi udvar tovább folytatja a háborúskodást a család Montecitóba szakadt ága, Harry herceg és Meghan Markle ellen.

Nem fognak együtt karácsonyozni

Mivel az ügy kapcsán egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot a nemzetközi sajtóban, így máig nem lehet pontosan tudni, hogy miért nem vett részt a III. Károly király születésnapja alkalmából megrendezett ünnepségen a király kisebbik fia, Harry sussexi herceg. Egyesek úgy vélik, a királyi udvar tiltotta meg, hogy Harry is tiszteletét tegye a rendezvényen, mások szerint a herceg nem fogadta el Károly király meghívását. Akárhogy is, a Mirror most arról ír, hogy a palota nem szeretné, ha Harry és felesége, Meghan Markle a család többi tagjával, a ködös Albionban töltené a karácsonyi ünnepeket.

Mindez persze inkább Harry számára jelent érvágást, Meghan ugyanis hihetetlenül boldog a tengerentúlon, és egyáltalán nem vágyik Károly király, Kamilla királyné és a walesi hercegi pár társaságára.
Kattints a további képekért!

Idén már rengetegszer terítékre került Harry és Meghan házasságának kérdése, s mindkét fél esetében felmerült a hűtlenség gyanúja is. Most Craig Hamilton-Parker, "napjaink Nostradamusa" mondta el a benyomásait a sussexiek jövőjéről.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.