Sztárok

Kiderült, milyen testvérek Katalin és Vilmos gyermekei: így viselkedik valójában a zárt ajtók mögött György, Sarolta és Lajos

A walesi hercegi pár gyermekeiért, György hercegért, Sarolta hercegnőért és Lajos hercegért az egész világ rajong, hiszen mindhárman tündériek – de vajon milyen közöttük a testvéri viszony a négy fal között?

Testvéri kötelék

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az egyetemi éveik alatt kezdődött, amikor mindketten a St. Andrews-i egyetemen tanultak Skóciában: eleinte csak barátként tekintettek a másikra, azonban szép lassan egyre közelebb kerültek egymáshoz. Habár rövid időre szakítottak, hamar rájöttek, hogy együtt akarják leélni az életüket, így 2010-ben megtörtént a lánykérés, a következő év áprilisában ki is mondták egymásnak a boldogító igent a londoni Westminster-apátságban, melyet több millióan követtek figyelemmel világszerte. Az azóta eltelt esztendők során fokozatosan váltak egyre fontosabb szereplőkké a brit királyi családban, ráadásul sikeresen ellátott uralkodói teendőik mellett arra is bőven marad energiájuk, hogy minőségi időt töltsenek három gyermekükkel. Felelős szülőkként nagyon ügyelnek arra, hogy György, Sarolta és Lajos egyenlőnek érezzék magukat, ám ez még nem ad választ arra a kérdésre, hogy vajon milyen a kapcsolat a három gyerkőc között? Nos, néhány bennfentes információnak köszönhetően most ez is kiderült; részletek a galériában!

Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy nevelik három gyermeküket, hogy mindnyájan azt érezzék, szüleik egyenlően szeretik őket – ezen pedig az sem változtat semmit, hogy egy nap majd György kerül az Egyesült Királyság trónjára.
Kattints a további képekért!

Mivel nem Kamilla a nagymamája a walesi hercegi pár csemetéinek, György, Sarolta és Lajos külön becenevet talált ki a királynénak.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Life&Style

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.