Sztárok

Bomlanak a nők Marlon Brando unokájáért: a 33 éves Tuki minden gesztusával a néhai színészóriást idézi - Fotók

A modellként dolgozó Tuki Brando lányának, a tragikus körülmények között elhunyt Cheyenne-nek a házasságából született. A néhai hollywoodi színészlegenda unokája zűrzavaros családi háttere ellenére is sikeressé vált a saját szakmájában.

Öngyilkos lett Marlon Brando imádott lánya

Ó-Hollywood egyik legnagyobb hatású színésze, a kétszeres Oscar-díjas Marlon Brando rengeteg nővel bonyolódott hosszabb-rövidebb szerelmi kapcsolatba. Harmadik feleségével, az egzotikus küllemű Tarita Teriipaiával a Lázadás a Bountyn című kalandfilm forgatása közben ismerkedtek meg, s két gyermekük született: egy Simon nevű fiú, valamint egy Cheyenne nevű leány. Cheyenne Brando kedvencének számított, a nőnek azonban mégis tragikus sors jutott osztályrészül: bátyja, Christian lelőtte a férjét, Dag Drollet-et. Cheyenne néhány évvel később öngyilkosságot követett el. A nő és Drollet nászából egy fiúgyermek is született: ő a napjainkban 33 esztendős Tuki, aki feltűnően hasonlít két évtizeddel ezelőtt elhunyt nagyapjára, Marlon Brandóra.

Tuki hosszú évek óta modellként keresi a kenyerét.
Kattints a további képekért!

A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja 1993. november 13-án esküdött örök hűséget férjének, David Kelley-nek, aki csak kivételes alkalmakkor tűnik fel Pfeiffer oldalán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.