Sztárok

Elődás közben szakadt le Besenczi Árpád ujja, a színész 7 éves fia is végignézte a hátborzongató pillanatokat

Besenczi, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színész-igazgatója épp az Indul a bakterház című darabban lépett fel, amikor az egyik jelenet során súlyos, maradandó sérülést szerzett.

Sokkoló színészbalesetek

Nemrég az egész országot megrázta az a színészbaleset, mely a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása közben történt, s mely végül a teátrum igazgatójának, Vidnyánszky Attilának a lemondásához vezetett. Az incidens során megsérült színművészek (Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó) azóta szerencsére elhagyhatták a kórházat, s otthon lábadozhatnak, pár napja azonban újabb, hasonlóan sokkoló baleset rázta meg a színházrajongókat: Besenczi Árpád, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színész-igazgatója az Indul a bakterház című előadás közben súlyos, maradandó sérülést szerzett, s a hátborzongató pillanatokat 7 esztendős fia is végignézte. Olvass tovább, galériánkban beszámolunk a további részletekről!

Besenczi jegygyűrűje az előadás egyik jelenetében beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a színész fél ujját.
Kattints a további képekért!

A szakmájában halmozta az impozáns sikereket, a magánéletében azonban már nem volt ennyire szerencsés a napokban elhunyt Csomós Mari.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.