Sztárok

Megőrülnek a nők az 58 éves Lenny Kravitz meztelen képétől: az rocksztárt a mai napig imádja a gyengébbik nem

Évtizedek óta egy élő szexszimbólum, a nők álma - az 58 éves rocksztár ismét olyan képet posztolt, hogy azonnal a címlapokon virít, méghozzá meztelenül.

Macsó

Néhány hónap múlva az 59-et tölti majd be az élő legenda. Apja egy orosz zsidó származású producer, édesanyja afrobahamai színésznő, Roxie Roker. "Már 5 évesen zenész szeretett volna lenni, anyja lábasain tanult dobolni. Tízévesen csatlakozott egy kórushoz, 21 évesen pedig elkészültek az első demofelvételei. 1989-ben kötötte az első szerződését és a Romeo Blue művésznevet is levetette, első lemezén szinte minden hangszert ő játszott fel és a szakma figyelmét felhívta magára. Írt dalt Madonnának, majd Vanessa Paradis-nak is. Végül a harmadik lemezével berobbant, az Are You Gonna Go My Way szinte minden listára felkerült" - írja a TWN.hu. Hozzáteszik: pályája azóta is aktív, köszönhetően a nőknek is, akik az egyik legsármosabb pasinak tartják a Földön.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.