Sztárok

Stroke-ja után először állt a nyilvánosság elé Lang Györgyi: így érzi magát most az énekesnő

A 64 éves hírességet három hónappal ezelőtt súlyos betegség döntötte le a lábáról. Azóta kevés információ szivárgott ki aktuális egészségi állapotával kapcsolatban, most viszont ő maga oszlatott el minden kételyt: interjút adott a Fókusznak, melyben arról is beszélt, hogy a felépülésben Kulka János is segíti.

Semmilyen jel nem utalt rá, hogy nagy a baj

Lang Györgyit, a Pa-dö-dő együttes közismert énekesnőjét november közepén szállították kórházba, miután az előadóművész rosszullétre panaszkodott otthonában. Rohammentők érkeztek a magyar hírességért, akiről nem sokkal később kiderült, hogy agyérgörcsöt kapott. Lang Györgyi és a Pa-dö-dő másik tagja, Falusi Mariann nem sokkal korábban Egyiptomban vakációzott. Falusi elmondása szerint ekkor még semmilyen jel nem utalt arra, hogy barátnője egészségét komoly veszély fenyegeti.

November óta a nyilvánosság nem sokat tudhatott az évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Lang Györgyi állapotáról. A 64 éves zenei előadó most úgy döntött, ő maga oszlatja el a közönségben felgyülemlett kételyeket. A közkedvelt magyar sztár néhány nappal ezelőtt a Fókusznak adott interjút, melyben kiemelte: állapota az utóbbi időben látványosan javul, az viszont jelenleg is zavarja, hogy nem tudja mozgatni a bal kezét, s így a tolószékkel sem tud egymaga közlekedni.

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Sztárok
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.