Kórházba szállították Lang Györgyit, megrendítő diagnózist közöltek vele az orvosok

A 64 esztendős énekesnő aggasztó tüneteket észlelt magán, Falusi Mariann elmondása szerint jelenleg is a szubintenzív osztályon fekszik.

Kórházban a Pa-dö-dő sztárja

Hétfő hajnalban kórházba szállították a Pa-dö-dő nevű formációból is ismert 64 esztendős énekesnőt, Lang Györgyit - értesült olvasói információ alapján a Bors. Az előadóművész otthonában lett rosszul, rohammentővel vitték kórházba, tisztelői pedig rögtön azt kezdték találgatni, mi történhetett évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenvedő kedvencükkel.

A Borsnak végül Lang Györgyi közeli barátnője és régi zenésztársa, a Pa-dö-dő másik sztárja, Falusi Mariann nyilatkozott a felkavaró eseményről.

"Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív" - mesélte Falusi Mariann, majd hozzátette: Lang Györgyi állapota azóta már egyértelműen javulásnak indult, de a hétfő reggeli történések mindkettejüket megdöbbentették.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2