Sztárok

Vérfagyasztó, ami a 40 éves színésznővel történt: különös kegyetlenséggel végeztek a hollywoodi szépséggel

Egy ismert, legendás amerikai zenei producer volt a gyilkosa annak az amerikai színésznőnek, akit még 2003 februárjában hidegvérrel megöltek.

Máig nem tudni, mi történt pontosan

Lana Clarkson amerikai színésznőt és divatmodellt a mozirajongók többnyire sci-fi filmekből ismerhették: a szőke szépség olyan produkciókhoz adta nevét és tehetségét, mint például a Barbarian Queen vagy épp a Deathstalker, ám talentuma és külseje ellenére soha nem sikerült igazán befutnia Hollywoodban. Bár több nagy sikerű filmben is szerepelt, nevét az emberek szép lassan elfelejtették, mert Lana nem kapott megkereséseket a producerektől egy idő után, így a szőke szexbombázó idővel kénytelen volt más munkát is vállalni, hogy meg tudjon élni valamiből. Új munkahelye lett aztán a végzete: 2003. február 2-án ugyanis a House of Bluesban ismerkedett meg Phil Spectorral, a legendás amerikai zenei producerrel. Lana a szórakozóhelyen dolgozott hostessként, Phil pedig aznap este meghívta a lakására a színésznőt, aki végül a producerrel tartott. Phil otthonában azonban nem várta őt más, csak a halál: lövés dördült, a 40. évében járó Clarksont pedig hajnalban a rendőrség holtan találta…

Lana Clarksont a hivatalos jelentések szerint a rendőrök egy vértócsában fekve találták meg: a színésznővel egy lövés végzett, amit a száján keresztül adtak le. A rendőröket Phil Spector sofőrje hívta a producer házához, aki kintről meghallotta a lövést, és annyira megijedt, hogy azonnal tárcsázta a 911-et.
Kattints a további képekért!

Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet tapasztaltak a körülötte lévők.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.