Sztárok

Gondoltad volna pont róluk? Sztárok, akik felnőttfilmekkel kezdték a pályafutásukat

Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.

Nem mindenkinek indult könnyen a pályája

Egy karrier beindítása senkinek sem egyszerű, a csillogásig pedig sokszor rendkívül rögös út vezet – s bármilyen meglepő, ez alól még azok a hírességek sem képeznek kivételt, akiket ma már Hollywood legnagyobbjai között tartanak számon. Az elején nem válogathattak a pénzkereseti lehetőségek között, és mikor a megélhetés volt a tét, szinte bármit elvállaltak – akár még azt is, hogy pornófilmben szerepeljenek. Galériánkban mutatunk 6 világsztárt, akik erotikus filmekben kezdték a pályafutásukat:

Gondoltad volna, hogy a Rocky kemény bokszolóját megszemélyesítő Sylvester Stallone 1970-ben 200 dollárt kapott a The Party at Kitty and Stud címet viselő pornóért, ahol az egyik címszereplőt alakította? Pedig így van! Nem sokkal később azonban Hollywoodban is befutott, így maga mögött hagyhatta a felnőttfilmezést.
Kattints a további képekért!

A pánikbetegség az egyik legsúlyosabb mentális kór, ami többek között rendszeresen jelentkező pánikrohamokkal jár – több világsztárnál diagnosztizáltak már, sokan közülük őszintén beszéltek problémáikról.

Leadfotó: 123rf
Forrás: The Sun

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...