Sztárok

Meghan Markle különleges kabátja lesz az idei ősz legnagyobb slágere: ez a fazon mindenkin jól áll!

Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!

Ezúttal sem lőtt mellé

A legtöbben Letícia királynét, Ránija jordán királynét, na meg persze Katalin hercegnét tartják számon a legnagyobb stílusikonok között, de Harry herceg feleségéről, Meghan Markle-ről sem szabad megfeledkeznünk e tekintetben, hiszen Sussex hercegnéje csak ritkán hibázik, ha az öltözködésről van szó. Az egykori színésznőt a laza elegancia jellemzi, szettjei pedig rendre nőiesek, olykor visszafogottan szexisek, és mindig alkalomhoz illőek. Nem volt ez másképp a minap sem, amikor is Meghan férje társaságában Kevin Costner jótékonysági rendezvényén vett részt: a hercegné egy igazi őszi outfitben mutatkozott, kabátjáért pedig már most rajong minden nő, nem véletlenül - Markle egy olyan fazonú darabot viselt, amely minden alkaton jól áll és telitalálat lehet. Galériánkban mutatjuk!

Meghant az évek során rengeteg kabátban láthattuk már: amíg a királyi család tagja volt, főleg bézs árnyalatban pompázó, visszafogott színű darabokat viselt, melyeknek az esetek többségében óriási gallérja volt. Nos, mióta Harryvel a tengerentúlra költöztek, a hercegné bevállalósabb lett e téren is, mutatjuk, milyen fazonra esett a választása legutóbb.
Kattints a további képekért!

Az biztos, hogy a spanyol királyné outfitje sok szempontból telitalálat lehet minden nő számára, ha beköszönt a hűvösebb idő, és az is kétségtelen, hogy Letícián kevés szín áll annyira előnyösen, mint ez az árnyalat.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.