Kulcsár Edina: "Ilyen hosszú időn át senki nem tudja megjátszani magát"

A Magyarország Szépe felkészítő táborában beszélgettünk a világ 2. legszebb nőjével.

Kulcsár Edina így választ királynőt

A héten kezdődött a Magyarország Szépe 2017-es versenyének felkészítő tábora, ahol a lányok négy alversenyen mérkőztek meg egymással. A győztesek védettséget kaptak, vagyis automatikusan az élő show-ba kerültek, míg a leggyengébb kiesett. A jövő vasárnap megrendezésre kerülő döntőben már csak 16 lány mutatkozhat be. Idén sem könnyű a zsűri dolga, a versenyzők egytől-egyik nagyon csinosak és nagyon céltudatosnak tűnnek. Az ítészek között foglal helyet a 26 éves Kulcsár Edina is, aki 2014-ben a világ második legszebb nője lett a Miss World világversenyen. A szépség, aki azóta komoly példaképpé nőtte ki magát a fiatal magyar nők körében, elárulta, számára mitől igazi királynő egy szépségkirálynő.

"Nagyon cuki minden idei induló, már volt alkalmam beszélgetni mindegyikőjükkel. Ebben a versenyben nagyon fontos, kinek milyen személyisége van. Minden lányban lakozik valamilyen szépség. Számomra az a legmérvadóbb, amikor megszólalnak. Ez alapján fogok zsűrizni is. Vannak már kedvenceim, 4-5 lányt nagyon megjegyeztem. Őket azért választottam, mert a személyiségükben megvan az, amiről tudom, hogy kell a Miss World világversenyre. Ők nem visszahúzódóak, de nem is harsányak, van egy kis temperamentumuk, amitől egyediek. Egy ilyen versenyen nagyon fontos, hogy az illető ki tudjon állni magáért, tudjon szépen nyilatkozni. Hiszen ez az egész erre van felépítve. Az alversenyek során is sok minden változik, az első előtt például még másik három lány volt a kedvencem" – kezdte Edina.

"Nagyon jó, hogy van ez a tábor, itt Sárváron, ahogy az is, hogy kéthetes. Ilyen hosszú időn át senki nem tudja megjátszani magát, kiderül, ki az, aki csak a koronát szeretné megszerezni. Engem például arra neveltek, hogy mindig legyek mosolygós, segítőkész és kedves, de van olyan, aki nem ilyen. Ezt ki kell szűrni, hiszen ezek a tulajdonságok fontosak egy igazi királynő számára. A jótékonykodás is ilyen egyébként. Minden lány elmondta a beszélgetésünk során, hogy milyen jótékony célt szeretne szolgálni. Úgy érzem, ebben van is valami, komolyan is gondolták. Fontos, hogy egy királynő képviseljen valamit, kiálljon egy fontos ügy mellett, hiszen rá nagyon sokan odafigyelnek" – árulta el a szépség.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!