Kulcsár Edina mindenkit legyőzött - Két év alatt nyomta le a legjobb magyar nőket

Kulcsár Edina két év alatt letarolta a magyar médiát. Olyan elismert nőket utasított maga mögé, mint Ördög Nóra vagy Pokorny Lia, ugyanis őt választotta meg a nyuszis magazin olvasótábora "Az év múzsájának". Mit tud ez a fiatal lány, ami ennyi időn belül az egekig repítette?

Hivatalosan is múzsa lett

Kulcsár Edina az elmúlt két évben szédületes magasságokba tört. A világ második legszebb nője címtől elindulva jutott el a TV2 Aktívjának háziasszonyi szerepéig, jelenleg A Nagy Duettben énekel Hevesi Tamás oldalán, és közben múzsává választották. A bájos és kedves Edina csak sejti, mivel érdemelte ki ezt a címet, de pontosan nem tudná meghatározni.

„Sokan szavaztak rám, nem hiszem, hogy csak férfiak. Úgy gondolom, hogy talán azzal ihlettem meg az embereket, hogy pozitívan gondolkozom, agilisan teszem a dolgaimat. Az időm nagy részét nem a szórakozásra fordítom, vagy éppen arra, hogy kihasználjam, hogy a tévében szerepelek. A népszerűségemmel inkább adni szeretnék az embereknek. Még nincs két éve, hogy feltűntem a médiában és ez a díj egy jó visszaigazolás arra, hogy jól csinálom, amit csinálok. De nem is tudom, pontosan mi az, hiszen egyszerűen csak magamat adom”- nevetett Edina a díjátadón, aki nem gondolta volna, hogy ebben a kategóriában nyerni tud. Elárulta, hogy most érzi úgy, hogy megérkezett, a helyére került.

A legszebb magyar nőket utasította maga mögé, hogy kiket, a következő oldalon elolvashatod.

Oldalak

  • 1
  • 2